The Sweater

Monasch by Best Wool  

 249 4.980

  • Keuze uit 3 verschillende kleuren
  • Meerdere vormen en randafwerkingen mogelijk
  • Nederlands fabricaat

Geheel vrijblijvend

Over dit product

Een kleed met de optiek van een gebreide trui, dat is The Sweater. Het karakteristieke V’tje zorgt voor een vertrouwd, maar toch verrassend beeld. Dankzij de platte structuur past dit vloerkleed bij uitstek in de eethoek. In drie licht gemêleerde wolkleuren.

The Sweater is leverbaar in elke gewenste maat tussen 120x120cm en 400x500cm. Ook ronde maten zijn mogelijk tot maximaal ø 400cm. De bijgevoegde maten en prijzen zijn derhalve indicatief. Voor de afwerking is gekozen voor een blind soft rand. Er kan echter voor een goedkopere en/of duurdere afwerking worden gekozen. Het is dus altijd maatwerk en dus verstandig dit niet online te kopen, maar u te laten voorlichten bij ons in de winkel. Maatwerk vloerkleden kunnen namelijk niet geretourneerd worden.

Het poolgewicht is 1100 gram per vierkante meter, de hoogte is 8,9mm.

Duurzaamheid is een kernwaarde voor het merk Monasch. Elk vloerkleed van Monasch is ontworpen op basis van circulariteit dankzij de Niaga®-technologie. Hierdoor kan de polyester tapijtrug eenvoudig van de wollen pool gescheiden worden, zodat beide lagen afzonderlijk kunnen worden gerecycled. Zodra een Monasch vloerkleed het einde van zijn levensduur heeft bereikt, neemt Monasch by Best Wool het terug, zodat de waardevolle materialen opnieuw als grondstof gebruikt kunnen worden.

Foto's

Loading...
Merken

Vorm

Maatwerk, Organisch, Rechthoekig, Rond, Vierkant

Kleur

Creme & Beige, Taupe, Zand

Land van herkomst

Nederland

Maat

Maatwerk mogelijk

Materiaal

Zuiver scheerwol

Methode

Getuft

Vergelijkbare producten

Ook belangrijk