The Hi-Low

Monasch by Best Wool  

 279 5.580

  • Keuze uit 3 verschillende kleuren
  • Meerdere vormen en randafwerkingen mogelijk
  • Nederlands fabricaat

Geheel vrijblijvend

Over dit product

Dit comfortabele kleed heeft een subtiele structuur van hoge en iets lagere lussen. Het geeft de kleden een aantrekkelijk ritme en wekt de indruk van ton-sûr-ton. De gebruikte wol is ongeverfd, het zijn de natuurlijke wolkleuren van verschillende Europese schapenrassen.

The Hi-Low is leverbaar in elke gewenste maat tussen 120x120cm en 400x500cm. Ook ronde maten zijn mogelijk tot maximaal ø 400cm. De bijgevoegde maten en prijzen zijn derhalve indicatief. Voor de afwerking is gekozen voor een zogenaamde ‘Blind Soft’ rand. Er kan echter voor een goedkopere of duurdere afwerking worden gekozen. Het is dus altijd maatwerk en dus verstandig dit niet online te kopen, maar u te laten voorlichten bij ons in de winkel. Maatwerk vloerkleden kunnen namelijk niet geretourneerd worden.

Het poolgewicht is 1850 gram per vierkante meter, de hoogte is 14,6mm.

Duurzaamheid is een kernwaarde voor het merk Monasch. Elk vloerkleed van Monasch is ontworpen op basis van circulariteit dankzij de Niaga®-technologie. Hierdoor kan de polyester tapijtrug eenvoudig van de wollen pool gescheiden worden, zodat beide lagen afzonderlijk kunnen worden gerecycled. Zodra een Monasch vloerkleed het einde van zijn levensduur heeft bereikt, neemt Monasch by Best Wool het terug, zodat de waardevolle materialen opnieuw als grondstof gebruikt kunnen worden.

Foto's

Loading...
Merken

Vorm

Maatwerk, Organisch, Rechthoekig, Rond, Vierkant

Kleur

Grijs, Taupe, Zand

Land van herkomst

Nederland

Maat

Maatwerk mogelijk

Materiaal

Zuiver scheerwol

Methode

Getuft

Vergelijkbare producten

Ook belangrijk