Spaced Out

Monasch by Best Wool  

 365 7.300

  • Keuze uit 8 verschillende kleurencombinaties
  • Meerdere vormen en randafwerkingen mogelijk
  • Nederlands fabricaat

Geheel vrijblijvend

Over dit product

Eén van de meest kleurrijke, creatieve kleden uit de collectie. De harmonieuze kleurmelanges zijn het gevolg van Space Dye, waarbij de garens in meerdere tinten zijn geverfd. Zo ontstaat een subtiele diepte en een willekeurig, maar prachtig patroon van verschillende kleuren.

De Spaced Out is leverbaar in elke gewenste maat tussen 120x120cm en 400x500cm. Ook ronde maten zijn mogelijk tot maximaal ø 400cm. De bijgevoegde maten en prijzen zijn derhalve indicatief. Voor de afwerking is gekozen voor een zogenaamde ‘Blind Linen’ rand. Er kan echter voor een goedkopere of duurdere afwerking worden gekozen. Het is dus altijd maatwerk en dus verstandig dit niet online te kopen, maar u te laten voorlichten bij ons in de winkel. Maatwerk vloerkleden kunnen namelijk niet geretourneerd worden.

Het poolgewicht is 1900 gram per vierkante meter, de hoogte is 15,3mm.

Duurzaamheid is een kernwaarde voor het merk Monasch. Elk vloerkleed van Monasch is ontworpen op basis van circulariteit dankzij de Niaga®-technologie. Hierdoor kan de polyester tapijtrug eenvoudig van de wollen pool gescheiden worden, zodat beide lagen afzonderlijk kunnen worden gerecycled. Zodra een Monasch vloerkleed het einde van zijn levensduur heeft bereikt, neemt Monasch by Best Wool het terug, zodat de waardevolle materialen opnieuw als grondstof gebruikt kunnen worden.

Foto's

Loading...
Merken

Vorm

Maatwerk, Organisch, Rechthoekig, Rond, Vierkant

Kleur

Blauw, Bruin, Geel, Grijs, Groen, Paars, Rood, Turqoise

Land van herkomst

Nederland

Maat

Maatwerk mogelijk

Materiaal

Zuiver scheerwol

Methode

Getuft

Vergelijkbare producten

Ook belangrijk