Roundabout fine

Perletta Handcrafted rugs  

 398

  • Alle Perletta tapijten zijn leverbaar in 36 kleuren
  • Roundabout fine is altijd rond
  • Perletta is altijd maatwerk, €398/m²

Geheel vrijblijvend

Over dit product

Ronde vloerkleden zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse interieurs. Hier speelt de Roundabout fine goed op in. Doordat het gevlochten is met een grof wollen garen krijg het een sportieve uitstraling.

De Roundabout fine is net als alle andere handgeweven tapijten van Perletta verkrijgbaar in 36 verschillende kleuren. De Roundaboutfine kost €398 per vierkante meter, de prijs wordt dan berekend over de vierkante omtrek. Stuur ons een bericht met uw gewenste maat en helpen u verder.

De Roundabout fine is handgeweven met Nieuw-Zeelandse wol. De maximale breedte is 500cm. De hoogte is ongeveer 1,5cm en het tapijt weegt 2,8kg mer vierkante meter. Er geldt een maat- en kleurtolerantie van 5%. De levertijd is 6-8 weken.

Overweegt u de aanschaf van een tapijt van Perletta Handcrafted Rugs, dan raden wij aan u bij ons in de winkel te laten voorlichten over de vele mogelijkheden die dit merk biedt. Wij hebben niet voor niets al ruim 160 jaar ervaring.

Foto's

Loading...
Merken

Vorm

Maatwerk, Rond

Kleur

Antraciet, Blauw, Bric, Bruin, Cognac, Creme & Beige, Geel, Goud & Brons, Grijs, Groen, Marsala, Oker, Paars, Rood, Roze, Taupe, Turqoise, Wit, Zand, Zwart

Land van herkomst

Marokko

Maat

Vierkante meter prijs

Materiaal

Gevilte Nieuw-Zeeland wol

Methode

Handgeweven

Vergelijkbare producten

Ook belangrijk