Roundabout Fade

Perletta Handcrafted rugs  

 470

  • Fade beschikbaar in 6 varianten
  • Roundabout Fade is altijd rond
  • Perletta is altijd maatwerk, €470/m²

Geheel vrijblijvend

Over dit product

Ronde vloerkleden zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse interieurs. Hier speelt de Roundabout goed op in. Doordat het gevlochten is met een grof wollen garen krijg het een sportieve uitstraling.

De Roundabout Fade vloerkleden zijn te herkennen aan het prachtige kleurverloop van licht naar donker. Klik hier om de details te bekijken. De Roundabout Fade komt in 6 varianten, die zijn de gebruikte kleuren:

Hier kun je ze zien in onze structuur Roundabout. Wil je het ontwerp liever in één van onze andere structuren? Geen probleem! Fade is verkrijgbaar in alle geweven structuren van Perletta.

De Roundabout Fade kost €470 per vierkante meter, de prijs wordt dan berekend over de vierkante omtrek. Stuur ons een bericht met uw gewenste maat en helpen u verder. De Roundabout is handgeweven met Nieuw-Zeelandse wol. De maximale breedte is 500cm. De hoogte is ongeveer 1,5cm en het tapijt weegt 2,8kg mer vierkante meter. Er geldt een maat- en kleurtolerantie van 5%. De levertijd is 6-8 weken.

Overweegt u de aanschaf van een tapijt van Perletta Handcrafted Rugs, dan raden wij aan u bij ons in de winkel te laten voorlichten over de vele mogelijkheden die dit merk biedt. Wij hebben niet voor niets al ruim 160 jaar ervaring.

Foto's

Loading...
Merken

Vorm

Maatwerk, Rond

Kleur

Antraciet, Blauw, Bric, Bruin, Cognac, Creme & Beige, Geel, Goud & Brons, Grijs, Groen, Marsala, Oker, Paars, Rood, Roze, Taupe, Turqoise, Wit, Zand, Zwart

Land van herkomst

Marokko

Maat

Maatwerk mogelijk, Vierkante meter prijs

Materiaal

Gevilte Nieuw-Zeeland wol

Methode

Handgeweven

Vergelijkbare producten

Ook belangrijk