Skip to content

Over Van Aalst tapijten

Vijfde generatie

Sjoerd van Aalst is al weer de vijfde generatie in het familie­ bedrijf PJ van Aalst exclusieve tapijten. Het bedrijf bestaat ruim 155 jaar en is gevestigd in het 16e­ eeuwse monumentale Hofhuys aan de Catharinastraat. Een schitterend pand inclusief sfeervol binnenplaatsje dat opvalt door zijn prachtige architectuur. Het bedrijf is één van de oudste Hofleveranciers van Nederland en mag zich “Bij Koninklijke beschikking Hofleverancier” noemen.

Assortiment

Wij leveren prachtige en unieke tapijten voor iedere woonsituatie, van klassiek naar design, handgeknoopt en handgeweven en zelfs maatwerk behoort tot de mogelijkheden. Het is een grote uitdaging om exclusieve tapijten toe te passen in hedendaagse interieurs. 

Een tapijt maakt ieder interieur uniek, je kunt het beschouwen als de verbindende factor. Of u nou kiest voor een origineel design uit één van de oorspronglanden of u kiest uit de grote verscheidenheid aan moderne tapijten, het is een verrijking voor elk interieur.

Advies

Een tapijt is geen online artikel. Natuurlijk vindt u alle mogelijke informatie op onze website, maar een tapijt in een fictief winkelmandje doen en online afrekenen, daar doen we niet aan. 

Een tapijt moet je zien, moet je voelen. En niet geheel onbelangrijk, je moet het in je eigen interieur kunnen zien om de werkelijke kleuren te kunnen bepalen. Vanzelfsprekend voorzien wij u van een persoonlijk advies en helpen wij u met uw keuze.

Per 1 maart 2024 is de winkel permanent gesloten. Voor vragen kunt u gebruik maken van Whatsapp of het contactformulier.

PTA van Aalst (1943-2004), vierde generatie. Gefotografeerd in het oude winkelpand op Catharinastraat 10.