Skip to content

Nieuwe designs De Poortere

Publicatie datum: 19 april 2022

Nadat in het Corona-jaar 2021 er geen enkele update kwam van Louis de Poortere, heeft de collectie een in 2022 een flinke update gekregen. Nieuwe kleuren in bestaande collecties, geheel nieuwe collectie en voor het eerst ronde tapijten. Hier volgt een samenvatting.

De nieuwe Structures collectie met het Baobab (7 kleuren) en het Trammel-design (5 kleuren). Beide designs zijn ook als rond tapijt (240cm doorsnede) te verkrijgen.

De nieuwe Meditation collectie bestaat uit slechts één design, Coral. Ook deze is in het rond te verkrijgen en daarnaast in 7 verschillende kleuren.

Ook de Nuance collectie bestaat uit slecht één design, de Bauhaus-achtige Module. Dit design is verkrijgbaar in 6 kleuren.

De reeds bestaande Mad-Men collectie heeft uitbreiding gekregen met 2 nieuwe designs. De Dedalo is verkrijgbaar in 3 kleuren en is tevens in het rond verkrijgbaar. De Stellar is verkrijgbaar in 5 kleuren. De Griff heeft er een interessante nieuwe kleurcombinatie bij gekregen.

Ook de Atlantic collectie heeft een een bijzondere kleur bijgekregen in het Streaks design. Daarnaast is er een nieuw design aan deze collectie toegevoegd, de Venetian Dust.

Last but not least, de bekende Medallion van de Fading World collectie heeft enkele leuke nieuwe kleuren er bij gekregen!

Meer nieuws