Napoli

De Munk carpets  

 879 2.589

  • Verkrijgbaar in 16 kleuren en 6 standaardmaten
  • Ook als rond tapijt
  • Maatwerk is mogelijk

Geheel vrijblijvend

Over dit product

De Napoli is een 100% wollen handgeweven tapijt dat aan beide zijden gebruikt kan worden. De verschillende structuren van het tapijt in combinatie met de kleur nuances maken maken het een zeer duurzaam tapijt, ideaal met kinderen. Met een keuze uit 16 gemêleerde kleuren, zit er altijd een geschikte variant voor u bij.

De Napoli tapijten zijn verkrijgbaar in maar liefst 6 standaardmaten en zijn, over het algemeen, zeer snel leverbaar. Wij leveren alle tapijten van De Munk Carpets inclusief anti-slip ondertapijt! U dient wel rekening te houden met een maattolerantie van 5%. Voor afwijkende maten (€216/m²) kunt u met ons contact opnemen.

NB: De Napoli is tevens leverbaar als rond tapijt, deze wordt rondom afgewerkt met een band. Ronde tapijten worden berekend als vierkant, met een prijs van €238/m².

Overweegt u de aanschaf van een tapijt van De Munk Carpets, dan raden wij aan u bij ons in de winkel te laten voorlichten over de vele mogelijkheden die dit merk biedt. Wij hebben niet voor niets al ruim 160 jaar ervaring.

Foto's

Loading...
Merken

Vorm

Maatwerk, Rechthoekig, Rond, Vierkant

Kleur

Blauw, Bruin, Creme & Beige, Geel, Grijs, Groen, Taupe, Turqoise

Land van herkomst

Marokko

Maat

170x240cm, 200x250cm, 200x300cm, 250x300cm, 250x350cm, 300x400cm, Maatwerk mogelijk

Materiaal

Gevilte Nieuw-Zeeland wol

Methode

Handgeweven

Vergelijkbare producten

Ook belangrijk