Skip to content

Monasch by Best Wool

Tapijten

Stijl
Meer stijlen+
Merk
Meer merken +
vorm
kleur
Meer kleuren +
Bad Hair Day Steel
Bad Hair Day
 339 6.780
air-on-strings-brochure-quality-400-400
Elements - Air On Strings
 1.185 6.995
night-on-earth-brochure-quality-400-400
Elements - Night On Earth
 1.185 6.995

Sale!

Elements - Night on earth - extra 02
Elements - Night On Earth 267x200cm
 775
poolside-gossip-brochure-quality-400-400
Elements - Poolside Gossip
 1.185 6.995
stretched-heat-brochure-quality-400-400-1
Elements - Stretched Heat
 1.185 6.995
Fingers Crossed Flavoured - Poppyseed
Fingers Crossed
 379 7.580
Knot My Style Marble
Knot My Style
 289 5.780
Spaced Out jpg Lagune184
Spaced Out
 365 7.300
The Hi-Low Sand
The Hi-Low
 279 5.580
The SweaterSeashell
The Sweater
 249 4.980

De wollen vloerkleden van Monasch by Best Wool worden gemaakt in Nederland, in Best. Daar ontwerpt en produceert Best Wool al sinds 1982 wollen tapijt. Voor zowel de interieur- als projectmarkt. Voor binnen- en buitenland.

Het assortiment wordt door velen gezien als één van de mooiste wollen tapijtcollecties. Om aan de hoge kwaliteitseisen te voldoen, werken ze uitsluitend met de beste Nieuw-Zeelandse en Europese wol. Puur natuur wat betreft kleur, comfort, isolerend vermogen, akoestiek en veerkracht. Deskundige en zeer ervaren vakmensen, maken maatwerk van elk kleed. Met keuze uit twaalf kwaliteiten, in verschillende kleuren, maten én randafwerkingen, kunnen alle Monasch vloerkleden afgestemd worden op de individuele wensen van de klant.

Duurzaamheid

De kleden van Monasch zijn volledig circulair. Dit is te danken aan de speciale Niaga-rug (niaga is omgekeerd again). Deze flexibele rug van polyester is, na verhitting, makkelijk te scheiden van het wollen kleed, waarna beide materialen afzonderlijk van elkaar gerecycled kunnen worden en herbruikbaar zijn.

Vakmanschap

Ambachtelijke handwerktechnieken en vakmanschap worden – terecht – weer op waarde geschat. Zeker een natuurproduct als wol staat of valt met de vakmensen die erbij betrokken zijn: van de schapenhoeders en garenspinners tot de vakmensen die met oog voor detail en kwaliteit het maximale uit hun machines weten te halen. Alle wollen kleden van Monasch worden in Nederland gemaakt.

Comfort

Wollen kleden zijn het summum van comfort. Ze voelen heerlijk zacht en warm aan. Wol heeft een rijke uitstraling en een lange levensduur. Daarbij werken wollen kleden geluiddempend en isolerend, zijn ze anti-allergisch en brandvertragend. Vanwege de schubbenstructuur is wol van nature vlek- en vuilwerend en daardoor erg makkelijk schoon te maken. Water volstaat meestal.

Hieronder staan de brochures van Monasch by Best Wool. Ze maken natuurlijk nog veel meer dan we op onze site hebben staan. Uiteraard kunnen we dat allemaal leveren. Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op.

De officiële reinigingsinstructies van de tapijten van Best Wool vindt u in een heuse app,