Skip to content

Monasch by Best Wool

Tapijten

Stijl
Filter stijl
Meer stijlen+
Merk
Filter merken
vorm
Filter vorm
kleur
Filter kleur
Meer kleuren +
Er zijn helaas geen producten gevonden met deze eigenschappen 😟

De wollen vloerkleden van Monasch by Best Wool worden gemaakt in Nederland, in Best. Daar ontwerpt en produceert Best Wool al sinds 1982 wollen tapijt. Voor zowel de interieur- als projectmarkt. Voor binnen- en buitenland.

Het assortiment wordt door velen gezien als één van de mooiste wollen tapijtcollecties. Om aan de hoge kwaliteitseisen te voldoen, werken ze uitsluitend met de beste Nieuw-Zeelandse en Europese wol. Puur natuur wat betreft kleur, comfort, isolerend vermogen, akoestiek en veerkracht. Deskundige en zeer ervaren vakmensen, maken maatwerk van elk kleed. Met keuze uit twaalf kwaliteiten, in verschillende kleuren, maten én randafwerkingen, kunnen alle Monasch vloerkleden afgestemd worden op de individuele wensen van de klant.

Duurzaamheid

De kleden van Monasch zijn volledig circulair. Dit is te danken aan de speciale Niaga-rug (niaga is omgekeerd again). Deze flexibele rug van polyester is, na verhitting, makkelijk te scheiden van het wollen kleed, waarna beide materialen afzonderlijk van elkaar gerecycled kunnen worden en herbruikbaar zijn.

Vakmanschap

Ambachtelijke handwerktechnieken en vakmanschap worden – terecht – weer op waarde geschat. Zeker een natuurproduct als wol staat of valt met de vakmensen die erbij betrokken zijn: van de schapenhoeders en garenspinners tot de vakmensen die met oog voor detail en kwaliteit het maximale uit hun machines weten te halen. Alle wollen kleden van Monasch worden in Nederland gemaakt.

Comfort

Wollen kleden zijn het summum van comfort. Ze voelen heerlijk zacht en warm aan. Wol heeft een rijke uitstraling en een lange levensduur. Daarbij werken wollen kleden geluiddempend en isolerend, zijn ze anti-allergisch en brandvertragend. Vanwege de schubbenstructuur is wol van nature vlek- en vuilwerend en daardoor erg makkelijk schoon te maken. Water volstaat meestal.

Hieronder staan de brochures van Monasch by Best Wool. Ze maken natuurlijk nog veel meer dan we op onze site hebben staan. Uiteraard kunnen we dat allemaal leveren. Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op.

De officiële reinigingsinstructies van de tapijten van Best Wool vindt u in een heuse app,