Skip to content

Longbarn

Tapijten

Stijl
Filter stijl
Meer stijlen+
Merk
Filter merken
vorm
Filter vorm
kleur
Filter kleur
Meer kleuren +
Er zijn helaas geen producten gevonden met deze eigenschappen ūüėü

Longbarn Company maakt tapijten en ze maken ze in het bijzonder voor mensen die de goede dingen in het leven weten te waarderen! Alle materialen die zij gebruiken hebben één ding gemeen: (ingetogen) luxe. Garens van fijne Belgische linnen, pure mohair, zijde en wol mix, vilten en space-dyed wol en zelfs eucalyptus maken deel uit van de materialen die de ruggengraat van deze collectie zijn.

Als Nederlandse producent van hoogwaardige vloerkleden op maat ontstaan zeer uiteenlopende creaties door het gebruik van ambachtelijke en innovatieve materialen in nieuw ontwikkelde texturen. De maatvoering en vorm zijn hierbij door de klant te bepalen.

De vloerkleden van¬†Longbarn Company¬†worden met uiterste zorg geheel handmatig in Nederland vervaardigd. Dit betekent dat Longbarn Company het gehele productieproces beheerst en hierdoor uiterste zorg kan besteden aan een optimale kwaliteit. ‚ÄėOp en top‚Äô Made in Holland.

U vindt bij ons stalen van zuiver scheerwol (Bloom, Harvest, Pasture), eucalyptus (Liscio), mohair (Ripe), linnen (Hay) en een combinatie van de laatste 2 (Ripe-Hay mix).

Longbarn Company heeft de volgende kwaliteiten in collectie:

  • Bloom¬†100% zuiver scheerwol, poolhoogte 80mm:¬†Een mooie dik garen met een robuuste uitstraling.
  • Harvest¬†100% zuiver scheerwol, poolhoogte 40mm:¬†Een looppile kleed met karakter.
  • Hay¬†100% linnen, poolhoogte 40mm:¬†Een natuurlijke uitstraling met een geweldig mooie textuur.
  • Liscio¬†100% eucalyptus, poolhoogte 20mm:¬†Een zacht kleed en voelt zeer comfortabel aan.
  • Pasture¬†90% scheerwol/10% eucalyptus, verschillende poolhoogten: combinatie van dikke en dunne garens
  • Ripe low¬†100% mohair, poolhoogte 20mm:¬†Een zachte, natuurlijke kwaliteit verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Ripe high¬†100% mohair, poolhoogte 40mm:¬†Een zachte, natuurlijke kwaliteit verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Ripe mix low¬†100% mohair, poolhoogte 20mm:¬†Uitstraling zoals onze Ripe low, maar verkrijgbaar in verschillende kleuren (2 tot 6 verschillende)
  • Ripe mix high¬†100% mohair, poolhoogte 40mm:¬†Uitstraling zoals onze Ripe low, maar verkrijgbaar in verschillende kleuren (2 tot 6 verschillende)

Maximale maatvoering is 430x850cm. Afwijkende vormen zijn mogelijk en worden berekend op basis van de kleinst omsluitende rechthoek. Eigen kleuren en combinaties van kwaliteiten: prijs en mogelijkheden op aanvraag.