Skip to content

De Munk carpets

Tapijten

Stijl
Filter stijl
Meer stijlen+
Merk
Filter merken
vorm
Filter vorm
kleur
Filter kleur
Meer kleuren +
Er zijn helaas geen producten gevonden met deze eigenschappen ūüėü

De Munk Carpets uit Nederland maakt handgeweven tapijten van 100% zuiver scheerwol. U kunt kiezen uit vele verschillende structuren en kleuren. De tapijten worden gemaakt in enkele standaardafmetingen en zijn daardoor interessant geprijsd. Ze hebben doorgaans een zeer snelle levertijd. De prijzen verschillen per structuur, met name de verhouding wol/jute, het aantal kleurvariaties en de productietechnieken zorgen voor de prijsverschillen.

Deze tapijten van De Munk Carpets worden in Marokko gefabriceerd. De grote verscheidenheid aan mogelijkheden maakt ze bijna overal toepasbaar. De 100% zuivere scheerwol, de mooie naturel tinten en de vele mogelijkheden zorgen ervoor dat de tapijten van De Munk Carpets in elk interieur passen. De tapijten zijn zelfs aan beide zijden te gebruiken! De Munk Carpets heeft nog veel meer series die we uiteraard ook kunnen leveren, bijvoorbeeld de hoogpolige Toscane of Rinaldo (uit India), neem anders eens een kijkje op hun site.

Voorkom verrassingen en laat u helder inlichten. Overweegt u de aanschaf van een tapijt van De Munk Carpets, dan raden wij aan u bij ons in de winkel te laten voorlichten over de vele mogelijkheden die dit merk biedt. Ook voor een goede kleurbepaling is een bezoek aan de winkel een must.