Skip to content

Luxury Lifestyle Fair

Publicatie datum: 07 december 2010

Op 10,11 en 12 december staan we op “The Luxury Lifestyle Fair 2010” met zo’n 30 exposanten & suppliers. De meeste exposanten van The Luxury Lifestyle Fair 2010 hebben de afgelopen jaren op diverse exclusieve beurzen en fairs gestaan. Nu deze exclusieve bedrijven uit Zuid-Nederland en België hun krachten hebben samengebundeld is het meest exclusieve en toonaangevende ‘Luxury Lifestyle Event’ ontstaan.

The Luxury Lifestyle Fair wordt op spectaculaire wijze geopend op vrijdag 10 december aanstaande tijdens de Business-Friday-avond. Gedurende drie dagen kunnen de bezoekers hun hart ophalen. De bezoekers worden in stijl ontvangen met een glaasje champagne. Verder worden zij gedurende hun bezoek verwent met lekkere culinaire hapjes en bijpassende drankjes in een stijlvolle ambiance.

Business Friday
De eerste dag van The Luxury Lifestyle Fair is speciaal ingericht voor zakelijke relaties en netwerkers. Presentaties, workshops en borrels bieden alle kansen om contacten te leggen en ideeën te initiëren. Business Friday is zeer in trek bij topwinkeliers, investeerders en de top van het zakenleven en biedt volop mogelijkheden tot netwerken en handjes schudden.

Beurslocatie
The Luxury Lifestyle Fair 2010 vindt plaats in de hallen van Montis.
Steenstraat 2, 5107 NE Dongen, Nederland

Meer nieuws