Limone Fade

Perletta Handcrafted rugs  

 328

  • Fade beschikbaar in 6 varianten
  • De populairste structuur van Perletta
  • Perletta Limone is altijd maatwerk, €328/m²

Geheel vrijblijvend

Over dit product

Inmiddels is de Limone een echte Perletta klassieker. Het eerste geweven vloerkleed in de collectie van Perletta en nog steeds uniek! De Limone is het populairste vloerkleed van Perletta. De structuur in de vorm van een wybertje zorgt voor een speels effect.

De Limone Fade vloerkleden zijn te herkennen aan het prachtige kleurverloop van licht naar donker. Klik hier om de details te bekijken. De Limone Fade komt in 6 varianten, die zijn de gebruikte kleuren:

Wil je het ontwerp liever in één van onze andere structuren? Geen probleem! Fade is verkrijgbaar in alle geweven structuren van Perletta.

De Limone Fade kost €328 per vierkante meter. Stuur ons een bericht met uw gewenste maat en helpen u verder. De Limone is handgeweven met Nieuw-Zeelandse wol. De maximale breedte is 300cm, de maximale lengte is onbeperkt. De hoogte is ongeveer 1,5cm en het tapijt weegt 2,7kg mer vierkante meter. Er geldt een maat- en kleurtolerantie van 5%. De levertijd is 6-8 weken.

Overweegt u de aanschaf van een tapijt van Perletta Handcrafted Rugs, dan raden wij aan u bij ons in de winkel te laten voorlichten over de vele mogelijkheden die dit merk biedt. Wij hebben niet voor niets al ruim 160 jaar ervaring.

Foto's

Loading...
Merken

Vorm

Maatwerk, Rechthoekig, Vierkant

Kleur

Antraciet, Blauw, Bric, Bruin, Cognac, Creme & Beige, Geel, Goud & Brons, Grijs, Groen, Marsala, Oker, Paars, Rood, Roze, Taupe, Turqoise, Wit, Zand, Zwart

Land van herkomst

Marokko

Maat

Maatwerk mogelijk, Vierkante meter prijs

Materiaal

Gevilte Nieuw-Zeeland wol

Methode

Handgeweven

Vergelijkbare producten

Ook belangrijk