Knot My Style

Monasch by Best Wool  

 289 5.780

  • Keuze uit 4 natuurlijke kleuren
  • Meerdere vormen en randafwerkingen mogelijk
  • Nederlands fabricaat

Geheel vrijblijvend

Over dit product

Dit is een wollen kleed zoals je een wollen kleed verwacht. Stevig en toch aangenaam zacht. Met de optiek van een handgeknoopt kleed en een mooie regelmatige structuur. Maar door te kiezen voor een diagonale lijn, krijgt het rechte patroon een speelse draai. Het rijke kleurenpalet brengt elke stijl op smaak.

Knot My Style is leverbaar in elke gewenste maat tussen 120x120cm en 400x500cm. Ook ronde maten zijn mogelijk tot maximaal ø 400cm. De bijgevoegde maten en prijzen zijn derhalve indicatief. Voor de afwerking is gekozen voor een zogenaamde ‘Blind Soft’ rand. Er kan echter voor een goedkopere en/of duurdere afwerking worden gekozen. Het is dus altijd maatwerk en dus verstandig dit niet online te kopen, maar u te laten voorlichten bij ons in de winkel. Maatwerk vloerkleden kunnen namelijk niet geretourneerd worden.

Het poolgewicht is 2250 gram per vierkante meter, de hoogte is 17,5mm.

Duurzaamheid is een kernwaarde voor het merk Monasch. Elk vloerkleed van Monasch is ontworpen op basis van circulariteit dankzij de Niaga®-technologie. Hierdoor kan de polyester tapijtrug eenvoudig van de wollen pool gescheiden worden, zodat beide lagen afzonderlijk kunnen worden gerecycled. Zodra een Monasch vloerkleed het einde van zijn levensduur heeft bereikt, neemt Monasch by Best Wool het terug, zodat de waardevolle materialen opnieuw als grondstof gebruikt kunnen worden.

Foto's

Loading...
Merken

Vorm

Maatwerk, Organisch, Rechthoekig, Rond, Vierkant

Kleur

Geel, Groen, Rood, Turqoise, Wit

Land van herkomst

Nederland

Maat

Maatwerk mogelijk

Materiaal

Zuiver scheerwol

Methode

Getuft

Vergelijkbare producten

Ook belangrijk