Aanbieding!

Fading World Medallion 8381 Black Pepper 240x170cm

Louis de Poortere  

22407

 323

  • Afgeprijsd exemplaar
  • Oude collectie
  • 50% korting

Geheel vrijblijvend

Over dit product

Deze Fading World Medallion 8381 Black Pepper 240x170cm is één van onze voorbeeldtapijten maar is een kleur die niet meer in de collectie zit. Daarom hebben we het afgeprijsd van €645 voor €322,50.

De Fading World collectie van Louis de Poortere bestaat tegenwoordig nog uit slechts één design, het succesvolle Medallion design. De naam zegt het al… Dit mooie sleetse tapijt is verkrijgbaar in maar liefst 16 verschillende kleurencombinaties.

Het centrale motief stamt uit een grote traditie. Door de eeuwen heen werden de tekeningen rond het centrale medallion opgebouwd. Talloze weefeffecten geven een indruk van slijtage en vervagende kleuren en motieven. Het lijkt wel alsof de geschiedenis in het tapijt verweven is. Verrassende en levendige kleuraccenten brengen toch een vernieuwende touch.

De vloerkleden zijn met groot vakmanschap in België gemaakt. Ze zijn geweven met optische sporen van naden en slijtage.

De tapijten uit de Fading World collectie hebben versterkte hoeken en zijn met de hand afgewerkt. Een antisliplaag verzekert de stabiliteit op harde vloeren. De constructie is slechts 3 mm dik en daardoor gemakkelijk te hanteren. Het materiaal is een mengeling van zijdezachte katoenchenille en zuivere scheerwol.

Foto's

Loading...
Merken

Vorm

Rechthoekig

Land van herkomst

Belgie

Maat

170x240cm

Materiaal

Katoen

Methode

Geweven

Vergelijkbare producten

Ook belangrijk