Doppio

Perletta Handcrafted rugs  

 388

  • Alle Perletta tapijten zijn leverbaar in 36 kleuren
  • Met franjes of met geweven rand (Doppio Wave)
  • Perletta Doppio is altijd maatwerk, €388/m²

Geheel vrijblijvend

Over dit product

Een zeer uniek vloerkleed omdat er wordt geweven met een kettingdraad van wol. Doppio kan worden geleverd met franjes of een geweven rand (Doppio Wave). De Doppio is net als alle andere handgeweven tapijten van Perletta verkrijgbaar in 36 verschillende kleuren. De Doppio kost €388 per vierkante meter. Stuur ons een bericht met uw gewenste maat en wij helpen u verder.

De Doppio is handgeweven met Nieuw-Zeelandse wol. De maximale breedte is 400cm, de maximale lengte is onbeperkt. De hoogte is ongeveer 1,3cm en het tapijt weegt 2,9kg mer vierkante meter. Er geldt een maat- en kleurtolerantie van 5%. De levertijd is 6-8 weken.

Overweegt u de aanschaf van een tapijt van Perletta Handcrafted Rugs, dan raden wij aan u bij ons in de winkel te laten voorlichten over de vele mogelijkheden die dit merk biedt. Wij hebben niet voor niets al ruim 160 jaar ervaring.

Foto's

Loading...
Merken

Vorm

Maatwerk, Rechthoekig, Vierkant

Kleur

Antraciet, Blauw, Bric, Bruin, Cognac, Creme & Beige, Geel, Goud & Brons, Grijs, Groen, Marsala, Oker, Paars, Rood, Roze, Taupe, Turqoise, Wit, Zand, Zwart

Land van herkomst

Marokko

Maat

Vierkante meter prijs

Materiaal

Gevilte Nieuw-Zeeland wol

Methode

Handgeweven

Vergelijkbare producten

Ook belangrijk