Skip to content

Concert Ryan Adams

Publicatie datum: 17 november 2011

Op vrijdag 4 november 2011 gaf Ryan Adams een concert in het Chassé Theater in Breda. Aangezien het een akoestische set was, moest er natuurlijk een tapijt op het podium liggen… Al zie je het niet zo goed, het is een Qafqazi.

Ryan Adams heeft zowel als soloartiest als met de band ‘the Cardinals’ succesvolle platen op zijn naam staan. Zijn debuutalbum ‘Heartbreaker’ kreeg lovende kritieken van de pers en ook het publiek sloot Adams meteen in de armen. In Nederland brak hij in 2001 door met zijn tweede album ‘Gold’ en de bijbehorende single ‘New York, New York’. Hier ontving Ryan Adams meerdere Grammy Award nominaties voor.

Het splinternieuwe album ‘Ashes & Fire’ ligt nu in de winkels en is door niemand minder dan Glyn Jones geproduceerd die onder andere werkte met The Beatles, Bob Dylan en The Rolling Stones. Norah Jones levert ook een bijdrage door de achtergrond vocalen op de tracks ‘Come Home’, ‘Save Me’ en ‘Kindness’ te verzorgen. Ashes & Fire is een onbetwistbaar hoogtepunt inde zeer gevarieerde discografie van de man die ons al zoveel mooie muziek schonk. Iedereen met oren aan zijn hoofd zou dit album minimaal één keer gehoord moeten hebben.

Meer nieuws