Bellamy

Perletta Handcrafted rugs  

 278

  • Alle Perletta tapijten zijn leverbaar in 36 kleuren
  • Bellamy ook verkrijgbaar als rond tapijt
  • Perletta is altijd maatwerk, €278/m²

Geheel vrijblijvend

Over dit product

Eén van de dunste vloerkleden in de collectie van Perletta is de Bellamy. Door het fijne garen en vlakke weving is dit vloerkleed ook zeer geschikt voor onder tafels en bureaus. De dunne draad geeft dit vloerkleed tevens een chique uitstraling.

De Bellamy is net als alle andere handgeweven tapijten van Perletta verkrijgbaar in 36 verschillende kleuren. De Bellamy kost €278 per vierkante meter. Rond is ook mogelijk bij de Bellamy, de prijs wordt dan berekend over de vierkante omtrek én een toeslag van 15%. Stuur ons een bericht met uw gewenste maat en helpen u verder.

De Bellamy is handgeweven met Nieuw-Zeelandse wol. De maximale breedte is 500cm, de maximale lengte is onbeperkt. De hoogte is ongeveer 1cm en het tapijt weegt 2,6kg mer vierkante meter. Er geldt een maat- en kleurtolerantie van 5%. De levertijd is 6-8 weken.

Overweegt u de aanschaf van een tapijt van Perletta Handcrafted Rugs, dan raden wij aan u bij ons in de winkel te laten voorlichten over de vele mogelijkheden die dit merk biedt. Wij hebben niet voor niets al ruim 160 jaar ervaring.

Foto's

Loading...
Merken

Vorm

Maatwerk, Rechthoekig, Rond, Vierkant

Kleur

Antraciet, Blauw, Bric, Bruin, Cognac, Creme & Beige, Geel, Goud & Brons, Grijs, Groen, Marsala, Oker, Paars, Rood, Roze, Taupe, Turqoise, Wit, Zand, Zwart

Land van herkomst

Marokko

Maat

Vierkante meter prijs

Materiaal

Gevilte Nieuw-Zeeland wol

Methode

Handgeweven

Vergelijkbare producten

Ook belangrijk